جاذبه های گردشگریراهنمای سفر

چین و دیدنی هایش

کشور چین از کهن ترین کشور های دنیاست که این کشور با 3/1 ملیارد نفر پرجمعیت ترین کشور نیز است. کشور چین در شرق قاره آسیا قرار دارد. حکومت این کشور توسط‎ حزب کمونیست چین‎ ‎در قالب نظام تک‌حزبی‎ ‎اداره می‌شود‎.‎‏ شهر پکن به عنوان پایتخت کشور چین در نظر گرفته می‌شود که جمعیت آن در سال 2013 حدودا بیش از ۲۱ میلیون نفر برآورد شده است. پس از شانگهای که مرکز سیاسی، آموزشی و فرهنگی کشور چین محسوب می‌شود، پکن دومین شهر پرجمعیت آن معرفی شده است. سابقه تاریخی این شهر به سه هزار سال می‌رسد و در هشت قرن اخیر در اغلب دوره‌ها پایتخت چین ‏بوده‌است. جمهوری خلق چین با حدود شش و نه دهم میلیون کیلومتر مربع‎ ‎سومین کشور وسیع دنیا‎ است‎.‎‏

شهر ممنوعه

در واقع بخشی از شهر پکن و محل زندگی خاندان های سلطنتی شهر ممنوعه بوده است. این شهر را می توان وسیع‌ترین و کامل‌ترین مجموعه معماری چوبی در جهان بشمار آورد. با ‏دستور “جو دی” دومین امپراتور سلسله “مینگ”در سال ۱۴۰۶ میلادی شهر ممنوعه  احداث شد و ساخت آن به مدت 14 سول به طول انجامید. تا سال ۱۹۱۱ میلادی جمعا ۲۴ امپراتور در این شهر ممنوعه اقامت کرده بودند. از سال ۱۹۲۴ بازدید از شهر ممنوعه در چین دیگر ممنوع نبود و به عنوان کاخ موزه برای ‏عموم آزاد گردید و قابل مشاهده شد. این بنای مستطیل شکل، مساحتی حدود ۷۲ هکتار دارد. ابعاد ‏این شهر را می توان ۹۶۱ متر طول در امتداد شمال به جنوب و ۷۵۳ متر عرض در امتداد شرق به غرب مشخص کرد. دور این مجموعه را دیواری با ارتفاع ۱۰ متر و یک خندق با عرض ۵۲ متر فراگرفته است. این دیوار در هر ضلع خود یک دروازه دارد و قصر تای حه، مرکز شهر ‏ممنوعه و تخت سلطنتی طلایی رنگ امپراتور در این قصر مشاهده می‌شود.

دیوار بزرگ چین

این دیوار را می‌توان بزرگترین سازه بشر دانست که از سطح کره ماه و با چشم غیرمسلح قابل دیدن است. دیوار بزرگ چین طول تقریبی ۲۱,۱۹۶ کیلومتر دارد. دیوار بزرگ چین طولانی‌ترین و بلندترین سازه روی زمین محسوب می‌شود. بخش‌های اولیه دیوار، ۲۰۰۰ سال پیش ساخته شدند. ساخت این دیوار از خوابی که امپراتور دیده بود، مبنی بر اینکه اقوام وحشی از شمال به کشور چین حمله می‌کنند و این کشور را نابود می‌نمایند، شروع شد. ساخت این دیوار بی فایده اما پرشکوه برای دفاع در برابر حمله دشمنان از مناطق شمالی ساخته شد. دیوار چین را می توان مجموعه‌ای از بناهای مختلف معرفی کرد که میلیون‌ها کارگر برای ساخت آن، جان خود را از دست دادند. برای ساخت دیوار بزرگ، برده های زیادی از اقوام مغول اسیر شدند. در زمان ساخت دیوار دولت مخالفان و دگراندیشان را به منطقه ساخت دیوار تبعید می‌کرد. این دگراندیشان چون صاحب علم و آگاهی بودند، برای انتقام از حکومت مرکزی، مغول ها را برای ساخت سلاح و تشکیلات ارتش آموزش دادند و درست برعکس هدف اصلی امپراتور، ساخت دیوار باعث قدرت گرفتن مغول ها و حمله آنها به چین شد.

بلوار باند یویوآن شانگهای

یکی از مهم ترین و جذاب ترین شهرهای چین می‌توان شانگهای را نام برد که با ۲۴ میلیون نفر، «پرجمعیت ترین شهر جهان» محسوب می‌شود. از جذاب ترین پیاده روی ها و مکان های مشهور پیاده‌روی می‌توان پیاده روی در بلوار مشهور باند معرفی کرد. در ساحل غربیِ رودخانه “هوآنگ پو” این خیابان واقع شده است و یکی از پرطرفدارترین مقاصد گردشگران در مناطق شهر شانگهای معرفی می‌شود. برعکس ساحل شرقی رودخانه هوآنگ پو که مملو از آسمان خراش ها و ساختمان های رفیع و بلندمرتبه مدرن است، ساختمان های زیبایی در کنار این بلوار وجود دارند که با سبک های معماری مختلف مثل گوتیک، رمانسک و رنسانس ساخته شده اند. معمولا عصرها و بعد از تاریک شدن هوا بهترین زمان برای پیاده روی در بلوار دی باند است. در این زمان چراغ های شهر و آسمان خراش ها روشن می شود و چشم اندازی دلپذیر را برای گردشگران بوجود می آورد.

قطار مگلو

این قطار که به عنوان قطارهای شناور هم شناخته می شوند، نوعی از قطارهای پیشرفته و مدرن هستند که با استفاده از نیروی مغناطیسی و با فاصله کمی از ریل حرکت می کنند.  این قطارها با ریل اصطکاکی ندارند و در هوا شناور هستند.سرعت این قطارها دارای سرعت شگفت انگیزی هستند.  مسافران با استفاده از این قطار که سرعت آن به 430 کیلومتر می رسد  می توانند در سریع ترین زمان به فرودگاه بین المللی پودونگ شانگ‌های از مرکز شهر فاصله نسبتا طولانی داردبرسند و تجربه بی نظیری داشته باشند.  زمانی که قطار مگلو شانگهای در اوایل قرن ۲۱ تولید شد هزینه ای بالغ بر ۱.۲ میلیارد دلار را به خود اختصاص داد و  در آن زمان، سریع ترین قطار جهان محسوب می‌شد.

رودخانه یانگ تسه

همواره در مطالعاتی که درباره تمدن های قدیمی صورت می‌گیرد نام یک رودخانه بزرگ که در تشکیل آن تمدن تاثیر زیادی داشته هم دیده می‌شود. رودخانه یانگ تسه که نام جدید چینی آن “چانگ جیانگ” است، این رودخانه زیبا طولانی‌ترین رودخانه آسیا و سومین رودخانه طولانی جهان پس از نیل و آمازون است. طول این رودخانه بیش از ۶۳۸۰ کیلومتر است. منشأ آن استان “غینگهای” در غرب چین است و پس از حرکت به شرق به سمت دریای چین شرق سرازیر می‌شود. از دیرباز این رودخانه را مرز بین شمال و جنوب چین دانسته‌اند. جاذبه‌های طبیعی این رودخانه بسیار زیاد است ضمن اینکه آثار باستانی زیادی در کنار این رودخانه وجود دارد. آب این رودخانه برای کشاورزی استفاده می‌شود. تداوم چندین هفته خشکسالی در سراسر چین در فصل گرم سال و برداشت بی رویه آب آن برای مصارف کشاورزی، باعث خشک شدن رودخانه زیبای یانگ تسه شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا